De huid heeft vele functies, waaronder bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals schimmels, bacteriën en UV-straling. Iedere huid reageert anders en is daarom in verschillende huidtypen in te delen. De huid van het gezicht is kwetsbaar en dient dus goed gereinigd en verzorgd te worden.

Eucerin Aquaphor Huidherstellende Zalf

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Verzorging voor de zeer droge, geïrriteerde of gebarsten huid.

Lees meer

€ 9,99

€ 9,49

Aantal:

Voor 15 uur besteld morgen in huis!

Deze zalf creëert de ideale omgeving om het huidregeneratieproces te versnellen.

Klinische studies bewijzen dat Eucerin Aquaphor de regeneratie van beschadigde en gebarsten huid bevordert.
Deze formule op basis van paraffine (zonder water) helpt de gebarsten huid sneller te herstellen door de ideale omgeving te creëren. Paraffine is een minerale olie die een soort laagje over de huid legt, waardoor er weinig tot niks in en uit de huid kan. De zalf genereert hiermee een beperkt doorlaatbare (semi-permeabele) beschermende laag, waardoor de huid gehydrateerd blijft en het huidherstellende proces versnelt.
De actieve ingrediënten Panthenol and Bisabolol zijn beide klinisch bewezen effectief in het herstellen van de gebarsten huid. Eucerin Aquaphor bevat daarnaast Glycerine dat hydrateert en dat de huidbarrière beschermt.
Naast haar helende functie, beschermt en verzacht het de huid ook. Klinische studies bewijzen effectiviteit tijdens de behandeling van extreem droge, gebarsten of geïrriteerde huid, veroorzaakt door een dermatologische behandeling zoals een laser therapie, een chemische peeling of dermabrasie.
Tevens is Eucerin Aquaphor aan te raden voor xerose (extreem droge huid).
Ook geschikt voor baby's, om hun rode billen te verzachten.
Dankzij het minimaal aantal ingrediënten is er een uitstekende huidverdraagzaamheid. Het product is zacht, niet-comedogeen, zonder geurstoffen, zonder parfum, zonder kleurstoffen en zonder bewaarmiddelen.

EIGENSCHAPPEN
Wordt goed verdragen, alcohol-free, zonder kleurstoffen, zonder parfum, mild, zonder conserveringsmiddelen, anti-acnegenisch, niet-comedogeen.

GEBRUIKSADVIES
- Gebruik zo vaak als nodig op de probleemzones.
- Gebruik niet op open, bloedende of vochtige wonden.

INHOUD
40 gram

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
of ga direct naar bestellen>
Verder winkelen
of ga direct naar bestellen>