De huid heeft vele functies, waaronder bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals schimmels, bacteriën en UV-straling. Iedere huid reageert anders en is daarom in verschillende huidtypen in te delen. De huid van het gezicht is kwetsbaar en dient dus goed gereinigd en verzorgd te worden.

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

De Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30, een anti-age dagcrème met UVB- en UVA-bescherming voor alle huidtypes.

Lees meer

€ 32,49

€ 25,99

Productomschrijving:


De Eucerin Hyaluron-Filler Day Care SPF 30 is geschikt voor alle huidtypes en gaat de eerste tekenen van veroudering tegen. Het beschermt de eerste rimpels en zelfs diepe rimpels van binnenuit - voor een verjongde uitstraling.

De dagcrème combineert lange keten Hyaluronzuur met 40 maal kleiner, Hyaluronzuur met een korte keten en vermindert zichtbaar zelfs uitgesproken rimpels.


Terwijl het Hyaluronzuur met lange keten de bovenlaag van de huid hydrateert en verzacht, dringt het 40 maal kleinere Hyaluronzuur met een korte keten dieper door in de epidermale lagen van de huid om zelfs diepe rimpels van binnenuit op te vangen.


En met SPF 30 en UVA-bescherming voorkomt de Eucerin HYALURON-FILLER Day Care SPF 30 door licht veroorzaakte vroegtijdige veroudering van de huid en beschermt deze effectief tegen de ontwikkeling van zongerelateerde celschade en pigmentatie en de verdere ontwikkeling van UV-geïnduceerde rimpels.

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
of ga direct naar bestellen>
Verder winkelen
of ga direct naar bestellen>