Ginger Organic Tampon normaal met applicator 14 stuks

Inhoud
14 Stuks
4,59
 Beperkt op voorraad, bestel nu!
EAN 5713334000053
ARTNR 947411

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Ginger Organic Tampon normaal met applicator
Ginger Organic is een Deens merk, zij hebben als doel gezonde en natuurlijke menstruatie producten te maken die zowel mens als het milieu beschermt.

Ginger Organic heeft wel 5 certificeringen.

1. Allergy Certified is een internationaal allergie label. Ze garanderen een minimaal mogelijk risico op allergieën. Ginger Organic producten bevatten geen allergenen, irriterende stoffen voor de huid of stoffen die hormonale onbalans veroorzaken.

2. Nordic Swan Eco label is een officieel ecolabel in de Scandinavische landen. De garantie dat Ginger Organic-producten duurzaam zijn geproduceerd en dat geen van de producten iets bevat dat mogelijk schadelijk is voor uw gezondheid.

3. Ecocert label geeft de garantie dat het katoen in Ginger Organic-producten 100% biologisch is en dat de producten geen bleekmiddel, schadelijke chemicaliën of ingrediënten bevatten. Deze certificering stelt ook hoge eisen aan de beloning en arbeidsomstandigheden van het personeel gedurende het gehele productieproces.

4. Global Organic Textile Standard is een wereldwijde standaard die de biologische status van de katoen dat in de producten wordt gebruikt. GOTS verzekert de biologische status van textiel, van het oogsten van de grondstoffen, via ecologisch en sociaal verantwoorde productie tot etikettering om de eindgebruiker een geloofwaardige verzekering te bieden.

5. FSC label is een wereldwijd keurmerkprogramma voor bosproducten. Een FSC-gecertificeerd bos wordt beheerd met respect voor mens en natuur. Alle verpakkingen van Ginger Organic zijn FSC-gecertificeerd, omdat we de natuurlijke omgeving willen beschermen en sociale verantwoordelijkheid willen nemen bij het beheer van de bossen waaruit het hout afkomstig is.

Samenstelling
Katoen

Gebruik
Tampons worden gebruikt tijdens de menstruatie.

Fabrikant / Distributeur
Ginger Organic Care ApS, 33 Holsbjergvej, Albertslund 2620, Denmark
Tampons worden gebruikt tijdens de menstruatie.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overGinger Organic Tampon normaal met applicator 14 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
  Vuokkoset Bio Maandverband night wing 9 stuks 9 Stuks Het Vuokkoset Maandverband night wing is gemaakt van 100% biologische materiaal
  4,49
  9 Stuks
 2. image
  Balance Active Gel 5ml 7 ampullen 7 Ampullen Last van een vervelende vaginale geur? Ongewone afscheiding? Of irritatie en/of gevoeligheid in en rond de vagina? Je bent niet alleen….
  13,99
  7 Ampullen
 3. image
  Cydonia Vijf plantenextractien intiem 10 zetpillen 10 Zetpillen De Vijf Plantenextracten vaginaalzetpillen zijn bedoeld voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina. Het helpt tevens bij een droge vagina die samenhangt met bijvoorbeeld de menopauze.
  22,99
  10 Zetpillen
 4. image
  SoriaBel Mycintim vaginale zalf 50 gram 50 Gram Mycintim vaginale zalf 50g
  14,95
  50 Gram