La Roche-Posay Anthelios

De gevoelige huid beschermen tegen de zon? La Roche-Posay Anthelios biedt zonnebescherming voor de gevoelige of allergische huid. Anthelios is de meest aanbevolen zonnebescherming door dermatologen in heel Europa.

La Roche-Posay Anthelios Pigmentatie SPF 50+ - 50ml

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Getinte zonnebescherming met een zeer hoge breedspectrum (UVA+UVB). De formule bevat PROCERAD, dit actieve ingrediënt verheldert en egaliseert de huidskleur.
Getest onder dermatologisch toezicht. Voor gevoelige en zongevoelige huid.

Lees meer
€ 21,95
Aantal:

Voor 15 uur besteld morgen in huis!

De Anthelios getinte zonnebrandcreme is geschikt voor de zeer zongevoelige huid die vatbaar is voor hyperpigmentatie door UV-stralen en zonlicht. Je kunt hierbij denken aan zwangerschapsmaskers en pigmentvlekjes.
Het bevat een zeer hoge, breedspectrum en fotostabiele bescherming tegen UVA/UVB en zichtbaar licht.
Dankzij de formule met XL-Protect filtertechnologie, in combinatie met thermaal water van La Roche-Posay, met kalmerende en antioxiderende eigenschappen heeft dit product een optimale UVB-bescherming SPF 50+, met extra bescherming tegen UVA (dubbel zo hoog als de Europese aanbeveling voor zonneproducten). De smeltende, getinte zonnebrandcrème is niet plakkerig en niet comedogeen.WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT  • Tolerantie bewezen op gevoelige huid: de producten werden onder dermatologisch toezicht getest op gevoelige huid.

  • Klinisch bewezen efficiëntie op zongevoelige huid: de doeltreffende werking van ANTHELIOS werd aangetoond in 28 klinische studies die in vivo werden uitgevoerd door dermatologische experts in fotodermatologie.

  • Zonneproducten met thermaal water van La Roche-Posay: dit unieke water, dat doeltreffend is tegen vrije radicalen die kunnen ontstaan onder invloed van UVA- en UVB-straling, bezorgt ANTHELIOS zonneproducten antioxiderende eigenschappen.
APPLICATIE


Breng het iedere dag of voor blootstelling aan de zon aan.
Om de bescherming te behouden, regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen.
Uitwendig gebruik.

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
of ga direct naar bestellen>
Verder winkelen
of ga direct naar bestellen>