Filteren
Neutral

lavera Neutral is er speciaal voor de zeer gevoelige huid. Natuurlijke verzorging zonder toegevoegde hulpstoffen en andere chemische ingrediënten die een extreem gevoelige huid niet kan verdragen. De zeer gevoelige huid heeft dan ook speciale aandacht nodig. De heilzame biologische teunisbloemolie en biologische toverhazelaar verzachten en kalmeren de gevoelige huid en voorkomen roodheid. De natuurlijke verzorging van lavera Neutral bestaat uit een shampoo douche 2 in 1, een gezichtscrème, een bodylotion en een reinigingsschuim. Ze werken zeer verzorgend en hydraterend en de gevoelige huid wordt goed beschermd. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

lavera Neutral

Reinigingsschuim kalmeert en beschermt

lavera Neutral reinigingsschuim voor een natuurlijke reiniging van de zeer gevoelige huid. Op een zeer zachte wijze maak je de gevoelige gezichtshuid weer schoon. Daarnaast wordt de gevoelige huid direct gekalmeerd door de biologische toverhazelaar. Bovendien bevordert biologische teunisbloemolie op natuurlijke wijze het herstel van de huidbalans. Heilzame jojoba olie met vitamine E voeden de (zeer) droge huid en brengen het vochtgehalte van de gevoelige huid weer op peil. Venkel maakt daarnaast de gevoelige huid weer lekker zacht. 

Bodylotion voor zeer zachte verzorging 

lavera Neutral bodylotion is een zeer zachte en voedende bodylotion voor de zeer gevoelige huid. De krachtige biologische ingrediënten voorkomen uitdroging van de gevoelige huid. De gevoelige huid wordt op natuurlijke wijze goed gehydrateerd en gekalmeerd. Voor een mooie en gezond uitziende huid. lavera Neutral bodylotion, voor natuurlijke verzorging en bescherming van het hele lichaam. 

Handcrème voor zeer droge handen

Heb je last van zeer droge handen? Of handen die gevoelig zijn voor kloofjes bij koud weer? De lavera Neutral handcrème verzorgt de handen op een zachte en natuurlijke wijze. De handcrème van lavera Neutral bevordert het natuurlijk herstelvermogen van de zeer gevoelige huid. De kwetsbare huid van de handen wordt gekalmeerd door biologische toverhazelaar en venkel. Bovendien trekt de handcrème snel in en is het fijn smeerbaar. Te gebruiken voor elk moment van de dag dus. De lavera Neutral handcrème is een onmisbaar beauty product om bij je te hebben. Iedere keer na het wassen van de handen insmeren voor blijvend soepele en zachte handen.