Filteren
Pure Beauty

lavera Pure Beauty is een mooie huidverzorgingslijn met biologische ingrediënten die een onzuivere huid helpt voorkomen. Voor een diepe reiniging.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

lavera Pure Beauty bij een onzuivere huid

Een onzuivere huid ontstaat vaak door stress, luchtvervuiling of hormoonschommelingen. Daarbij hebben wij soms last van puistjes of mee-eters. De lavera Pure Beauty producten zijn vegan en bevatten biologische ingrediënten die onzuiverheden helpen voorkomen.

3-in-1 reiniger - peeling - masker

lavera Pure Beauty reiniger 3-in-1 is een reiniger, een peeling en een masker in één product. Zo reinigt het masker tot diep in de poriën. De scrubdeeltjes zijn geheel natuurlijk, want het zijn namelijk parels gemaakt van jojobawas. Dit maakt ze biologisch afbreekbaar.

De biologische munt reinigt niet alleen de huid, maar ook geeft het de huid verkoeling. Een vette of onzuivere huid heeft vaak teveel talg; dit wordt verwijderd door de toegevoegde kiezelhoudende aarde. Tenslotte zorgt het natuurlijk salicylzuur voor verwijdering van dode huidcellen en helpt het een vette en glanzende huid te voorkomen. 

Gezichtstoner

De lavera Pure Beauty gezichtstoner gebruik je na het reinigen om de huidbalans te herstellen. De gezichtstoner verwijdert de laatste restjes vuil zodat verzorgingsproducten, zoals een dagcrème beter door de huid wordt opgenomen. Door de toevoeging van biologische munt geeft het een heerlijk fris gevoel voor het gezicht, de hals en het decolleté.

Poriënverfijnende fluïde

Met de lavera Pure Beauty poriënverfijnende fluïde maak je de gezichtshuid klaar voor het aanbrengen van make-up. Het maakt de gezichtshuid mooi mat en roodheid wordt verminderd. Dit product zit in een handig pompje en door de lichte structuur trekt het snel in de huid.