Retouren

 

Wij doen ons uiterste best om de bestelling in perfecte staat bij je af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan, zoals een foutieve levering of beschadiging van het product, dan kun je het betreffende product uiteraard kosteloos retourneren. Wanneer je contact opneemt met de klantenservice ontvang je hiervoor een antwoordnummer. 
Als je een product om een andere reden wilt retourneren, bijvoorbeeld omdat je een verkeerd product hebt besteld of omdat je je hebt bedacht dan kun je dat binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aanmelden bij de klantenservice. De producten kunnen dan ook geretourneerd worden mits de verpakking ongeopend is. De verzendkosten zijn voor jouw eigen rekening. Van onze klantenservice ontvang je een mail met het retour nummer en ons postadres.

 
Wij sturen je een nieuw product toe zodra wij het product retour hebben ontvangen. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat wij geen nieuw product toesturen. Het product wordt dan aan je vergoed. Je ontvangt in dit geval het bedrag binnen 2 á 3 weken op je rekening. 

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
of ga direct naar bestellen>
Verder winkelen
of ga direct naar bestellen>