Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Sophie de giraf in geschenkverpakking met strik

Sophie de giraf in een mooie geschenkdoos gemaakt van recyclebaar materiaal. Stimuleert alle 5 zintuigen Kijken: dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam trekt het baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp. Luisteren: dankzij het leuke piepje wordt het gehoor gestimuleerd en maakt baby kennis met oorzaak-gevolg. Proeven: het is soepel met vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en bijten dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijke rubber en verf en daarom volledig veilig voor baby. Voelen: het is licht van gewicht en geschikt voor baby's kleine handjes. Door de lange poten en hals kan baby hem makkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mama en wekt emotionele reacties bij hem op die gerust zullen stellen. Ruiken: het mooie geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen alle speeltjes.

Samenstelling
Gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie.

Gebruik
100% natuurlijk speelgoed voor de hippe baby! Gemaakt van natuurlijke rubber en verf en daarom van nature Phthalates, BPA en PVC vrij. Het eerste babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt. Afmeting: 17cm hoog. Geschikt voor 0+ maanden. Schoonmaakadvies: Sophie kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren Sophie niet onder de kraan te houden of in bad te doen, het piepje van Sophie kan hierdoor onherstelbaar beschadigen. 

Let op: Sophie niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen! 

Sophie is verpakt in een mooie geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Fabrikant
Kleine Giraf BV
Zeppelinstraat 39
2652 XB Berkel en Rodenrijs

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overSophie de Giraf So pure geschenkdoosje met strik
Jouw waardering