Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

De Sleep Plus+ Pillow Spray is ontwikkeld voor gebruikers die toch nog wakker werden gedurende de nacht, ook na het gebruik van de This Works Deep Sleep Pillow Spray. Met de specifieke, ontspannende This Works geur, is deze kussenspray een must-have om ontspannen te slapen! De Sleep Plus+ Pillow Spray bevat een krachtige mix van de essentiele olien van lavendel, vetiver en wilde kamille, die tijdens de nacht geleidelijk haar aroma therapeutische krachten vrijgeeft, om je 's ochtends met een uitgerust gevoel weer wakker te laten worden.

Ingredienten
Linalool, Cinnamomum Camphora (Camphor) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ormenis Multicaulis (Chamomile) Flower Extract.

Gebruik
Schud de flacon en spray de Deep Sleep+ Pillow Spray van This Works direct op het beddengoed. Natuurlijke nachtelijke beweging zorgt voor een verspreiding van de geur en het vrijkomen van de aromatherapeutische werking. Waarschuwingen: Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen. Alleen voor uitwendig gebruik.

Kan een allergische reactie veroorzaken.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overThis Works Sleep plus pillow spray vegan
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie