Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Uriage Thermaal water essence d eau
De hydraterende kracht van Thermaal Water van Uriage werd in de Eau Thermale lijn samen met erkende hydraterende bestanddelen verwerkt tot slimme, efficiënte dermatologische verzorgingsproducten die alle huidtypes revitaliseren, ook de meest gedehydrateerde.

De ongeëvenaarde watertextuur van deze essence versmelt perfect met de huid om tekens van uitdroging tegen te gaan en de huid weer haar natuurlijke glow te geven.

- De met hydraterende bestanddelen verrijkte basisformule [Hyaluronzuur + Aquaxyl] boost de hydratatie. De huid wordt langdurig gehydrateerd.
- De formule vormt een beschermend filmpje op het huidoppervlak. Droogtelijntjes worden uitgevlakt, de huid is weer heerlijk zacht en ziet er stralend uit.
- Prebiotica [Inuline] zijn belangrijk voor het evenwicht van de huidbarrière en beschermen het microbioom optimaal.
- Het zijdeboomextract in deze essence ontgift de huid, heldert de teint op en doet de huid stralen. De huid is zuiverder en helderder, de poriën zijn kleiner.
- De verfrissende watertextuur van deze essence versmelt meteen met de huid en doordrenkt haar met hydraterende en ontgiftende bestanddelen
Met het signature parfum van de Eau Thermale lijn: een mix van bergamot en perzik, met een hint van meiklokjes tegen een basis van cederhout.
- Thermaal Water van Uriage werkt niet alleen hydraterend, het verzacht en kalmeert ook alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige, dankzij het exclusieve Barrièrepatent (uniek voor Uriage) dat de huid helpt te beschermen.

Ingrediënten (INCI)
Aqua (Water, Eau), Diglycerin, 1,2-Hexanediol, Albizia Julibrissin Bark Extract, Glycerin, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Inulin, Peg-80 Glyceryl Cocoate, Xylitol, Sodium Hyaluronate, Calcium Gluconate, Glucose, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Polyquaternium-51, Magnesium Gluconate, Sodium Benzoate, Citric Acid

Gebruik
‘s Ochtends en/of ‘s avonds op zich op de grondig gereinigde, droge huid aanbrengen. Contact met de ogen vermijden.
- Stap 1: enkele druppels in de handpalm aanbrengen.
- Stap 2: de handpalmen tegen elkaar drukken.
- Stap 3: in het midden van het gezicht aanbrengen en dan naar buiten toe uitstrijken.

Bewaaradvies
Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.
Aqua (Water, Eau), Diglycerin, 1,2-Hexanediol, Albizia Julibrissin Bark Extract, Glycerin, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Inulin, Peg-80 Glyceryl Cocoate, Xylitol, Sodium Hyaluronate, Calcium Gluconate, Glucose, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Polyquaternium-51, Magnesium Gluconate, Sodium Benzoate, Citric Acid
‘s Ochtends en/of ‘s avonds op zich op de grondig gereinigde, droge huid aanbrengen. Contact met de ogen vermijden. - Stap 1: enkele druppels in de handpalm aanbrengen. - Stap 2: de handpalmen tegen elkaar drukken. - Stap 3: in het midden van het gezicht aanbrengen en dan naar buiten toe uitstrijken.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overUriage Thermaal water essence d eau 100 milliliter
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

Dit is ook leuk

  1. image
    Idyl Zakdoekjes 10 x 10 100 stuks 100 Stuks Idyl Zakdoekjes
    129
    100 Stuks