Filteren
Gezicht

Huiduitslag in je gezicht is iets waar je zo snel mogelijk vanaf wilt komen. Bekijk de volgende producten en verzacht je huid meteen! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Huiduitslag in je gezicht

Huiduitslag in je gezicht is iets wat erg vervelend kan zijn. Huiduitslag kan jeuken, roodheid veroorzaken of schilferen. Een oorzaak van huiduitslag in je gezicht kan een allergische reactie zijn. Ook kun je huidaandoeningen zoals rosacea of eczeem hebben.

Rosacea

Bij rosacea heb je last van rode vlekken in het gezicht. Ook kunnen bloedvaatjes te zien zijn, puistjes of bultjes ontstaan. Rosacea kan door van alles getriggerd worden, zoals een temperatuur verwisseling, alcohol, pittig eten, of blootstelling aan de zon. Ook door emoties kan rosacea plotseling ontstaan. Wanneer je kwaad bent of gestresst bent kan het opkomen.

Acne

Acne is het ontstaan van puistjes op de huid. Dit komt vooral voor in het gezicht. Er zijn verschillende soorten remedies tegen acne. Gebruik bijvoorbeeld hypoallergene producten, dit zijn producten zonder parfum en zorgen voor een minder geïrriteerde huid. Het is belangrijk om de huid goed schoon te houden en niet aan het gezicht te zitten.

Psoriasis en eczeem

Ook psoriasis en eczeem kunnen voorkomen in het gezicht. Bij psoriasis maakt de huid te snel nieuwe huidcellen aan, waardoor oude huidcellen zich opstapelen en schilfers veroorzaken die jeuken. Bij eczeem begint de huid plotseling te jeuken waardoor je gaat krabben, waar weer roodheid door ontstaat. Ook wordt de huid waar eczeem zich bevindt erg droog. 

Wat kan ik eraan doen?

Het is logisch dat je zo snel mogelijk van de huiduitslag in je gezicht af wilt. Je kunt een huiduitslag gezicht crème of huiduitslag gezicht zalf smeren waardoor je van de huiduitslag af komt. Ook kan dit de huid verzachten en de jeuk verlichten. Deze Eucerin gezichtscrème bijvoorbeeld kan verzachting bieden. Bestel de producten tegen huiduitslag in je gezicht gemakkelijk via Yourskin.