Yourskin werkt samen met Huidapotheek Amsterdam. Huidapotheek Amsterdam is een gespecialiseerde apotheek op het gebied van huidverzorging en dermatica. De apotheek is gevestigd in het Huid Medisch Centrum Amsterdam in Amsterdam Zuidoost. Het assortiment is in overleg met dermatologen zorgvuldig samengesteld, zodat de meeste producten direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Huidapotheek Amsterdam bestaat uit een team van professionals, waaronder dermatologen, huidtherapeuten en apothekersassistenten. Zij beschikken over specialistische kennis en kunnen jou adviseren over welke producten het meest geschikt zijn voor jou huidprobleem of -type om de gezondheid van jouw huid te verbeteren.

Op onze website vind je specifieke huidverzorgingsproducten voor de kwetsbare en gevoelige huid. Bijvoorbeeld bij acne, rosacea, eczeem en psoriasis. We hebben een breed assortiment aan dermatologische producten, zoals crèmes, lotions, shampoos, zonnebrandcrèmes en meer.

Heb jij een vraag over jouw huidprobleem of wil je vrijblijvend huidadvies of deskundigheid op maat? Neem dan contact op met de specialisten van Huidapotheek Amsterdam!

Populaire producten

 1. image
  Cerave Reiniger schuimend 236 milliliter 236 Milliliter Cerave Reiniger schuimend
  13,25
  236 Milliliter
 2. image
  La Roche Posay Lipikar wasgel 400 milliliter 400 Milliliter Lipikar wasgel 400ml
  13,50
  400 Milliliter
 3. image
  Vichy Normaderm phytosolution double correction daily 50 milliliter 50 Milliliter Vichy Normaderm phytosolution double correction daily
  19,95
  50 Milliliter
 4. image
  La Roche Posay Hyalu B5 dagcreme 40 milliliter 40 Milliliter HYALU B5 Verzorging zorgt ervoor dat de huid hersteld aanvoelt en er aangevuld uitziet.
  35,50
  40 Milliliter