Filteren
Lichaamsverzorging

Je lichaam goed verzorgen is belangrijk zodat de huid gehydrateerd en gevoed aan blijft voelen. CeraVe producten, geschikt voor een gevoelige huid, zijn een goede oplossing voor een droge huid. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

CeraVe lichaamsverzorging

Waarom moet je je lichaam reinigen?

Door te wassen verwijder je niet alleen vuil en allergenen die zich op je huid hebben opgehoopt, maar verwijder je ook een deel van de natuurlijke oliën, bacteriën, virussen, schimmels en dode huidcellen van je lichaam. Hierdoor is het belangrijk om je zeker wel te wassen, maar elke dag douchen is niet nodig. Je huid goed hydrateren is erg belangrijk. Wanneer je dit niet doet, kan de huid droog gaan aanvoelen. Dit kan ook jeuk veroorzaken en in een erger geval, eczeem of psoriasis.

Welke lichaamsverzorging moet ik kiezen?

Mensen met een droge of gevoelige huid voelen zich over het algemeen beter met een milde zeep zonder geurstoffen of alcohol, omdat die ingrediënten hun huid kunnen irriteren. Als je bijvoorbeeld eczeem hebt, kun je producten zoeken die ceramiden bevatten (voor de hydratatie) en die gelabeld zijn als "geurvrij", "hypoallergeen" of "voor de gevoelige huid". CeraVe heeft producten die deze ceramiden bevatten. Ceramiden zijn natuurlijke vetten, welke je huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. 

CeraVe producten voor je lichaam

CeraVe heeft verschillende producten die je kunt gebruiken om je lichaam te reinigen en de verzorgen. Zo is er een CeraVe body wash in het assortiment die je voor zowel je lichaam als gezicht kunt gebruiken. Deze body wash haalt overtollig talg uit de huid en laat de huid niet trekkerig aanvoelen. Na het reinigen van de huid is het dus tijd om de huid te hydrateren en kalmeren. CeraVe body lotion zorgt ervoor dat de natuurlijke huidbarrière versterkt wordt. Dit komt omdat hier ook weer de ceramiden in zitten die in alle CeraVe producten gebruikt worden. Deze ceramiden versterken en hydrateren de huid op een natuurlijke manier. 

Bestel alle CeraVe producten gemakkelijk via Yourskin en geef je huid de boost die ze verdiend!