Filteren
Handcrème

We gebruiken onze handen de hele dag. We koken, typen, schudden handen etc. Toch vergeten we ze vaak, ondanks is het noodzaak om de huid gehydrateerd te houden. Vochtinbreng op je handen voorkomt overmatige droogheid of vettigheid van de handen. Door dagelijks een voedende handcrème te gebruiken hydrateer je de huid op je handen en blijven deze verzorgd en glad.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eucerin handcrème

Misschien is het wel het lichaamsdeel wat je het meeste gebruikt; je handen. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar natuurlijke glans en vocht, en kan ze minder vocht vasthouden, waardoor ze vatbaarder wordt voor droogte, barstjes, jeuk, verslapping, zichtbare lijntjes en rimpels. Het is dan ook noodzaak om de huid gehydrateerd te houden. Vochtinbreng op je handen voorkomt overmatige droogheid of vettigheid van de handen. Dus hoe kun je de huid soepel, glad en gehydrateerd houden?

Het is van groot belang lotions, crèmes en andere producten te gebruiken die het vocht in de huid vasthouden. Smeer dagelijks een ruime hoeveelheid op je huid en geef je handen een extra laagje liefde, net zoals je dat voor je gezicht doet. Dit is waarom.

Waarom moet je je handen hydrateren?

De meesten van ons zijn hier schuldig aan. We hebben de neiging om te stressen over het hebben van een perfect gezonde en levendige huid, het gezicht, de armen, de benen, maar we zien de handen vaak over het hoofd. Het is ironisch, want het zijn onze handen die door dagelijks gebruik veel tijd doorbrengen. Handcrème is uitstekend om onze handen te voeden en zacht en glad te houden, daarnaast helpt het om de juiste vochtbalans in je huid te behouden.

Extra bescherming tegen de zon

Veel handcrèmes en handlotions herstellen niet alleen het vochtgehalte in de huid, ze beschermen de handen ook tegen schade door de zon. Ultraviolette stralen en de hitte van de zon kunnen de huid beschadigen - en handen worden regelmatig blootgesteld aan zonlicht. Schade door de zon veroorzaakt rimpels en vroegtijdige veroudering. Kies een handcrème met een speciale formule tegen de zon en gebruik die telkens als je gaat joggen of als je weet dat je het grootste deel van de dag buiten zult zijn.

Anti-veroudering

Genetica, schade door de zon, vervuiling en dagelijkse stress zijn slechts enkele factoren die huidbeschadiging kunnen veroorzaken. Dit kan leiden tot verlies van elasticiteit en zachtheid van de huid, wat uiteindelijk rimpels, diepe lijntjes en droogte veroorzaakt, wat niemand op zijn handen wil. Kies voor een handcrème met een gerichte formule om de tekenen van veroudering te verminderen, zoals de handcrème van Eucerin. Het heeft zowel zon beschermende kwaliteiten als een anti-verouderings formule om ruwe, gepigmenteerde, droge of schilferige handen tegen te gaan.