Filteren
Fysiologische reiniging

Een gevoelige huid vraagt om een milde verwijdering van make-up. La Roche-Posay Fysiologische Reiniging verwijdert cosmetica in alle zachtheid. De huid droogt niet verder uit, maar wordt juist voorzien van voedende ingrediënten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

La Roche-Posay Fysiologische reiniging

Milde reiniging van de huid

La Roche-Posay Fysiologische Reinigingsmelk biedt een zachte manier om make-up te verwijderen. De gevoelige, droge huid wordt optimaal gereinigd zonder de huid uit te drogen dankzij enkele voedende ingrediënten, zoals Glycerine. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt, waardoor de huid gehydrateerd wordt. Het Micellair Water Ultra is een andere manier om de gevoelige huid te reinigen. Dit micellaire water bevat ook het voedende bestanddeel Glycerine en verwijdert make-up, vuil en stofdeeltjes op een respectvolle manier.

Verkwikkende werking

Naast de reinigingslotion en het micellair water heeft La Roche-Posay een Kalmerende Fysiologische Lotion ontwikkeld. Deze lotion verkwikt de gevoelige, droge huid op een milde wijze en kalmeert de geïrriteerde huid. De kalmerende lotion is te gebruiken op zichzelf of na het verwijderen van de make-up. Ook de Reinigingslotion en Micellair Water hebben een kalmerende werking op de huid, dankzij het Thermaal Bronwater van La Roche-Posay. 

Verdere irritatie of uitdroging tegengaan

Wil je de huid ook op een milde, maar grondige manier reinigen? La Roche-Posay Fysiologische Reiniging toont aan dat er ook met milde ingrediënten een krachtig resultaat bereikt kan worden. Reinig je gezicht en geef de huid tegelijkertijd de mogelijkheid om te herstellen. Bestel de Fysiologische Reinigingsproducten voor 21:00 uur bij Yourskin en reinig je gezicht de volgende werkdag al met deze producten van La Roche-Posay.