Filteren
Hydreane

La Roche-Posay Hydreane is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De hydraterende verzorging speelt in op de specifieke eigenschappen van de geïrriteerde, rode en trekkerige huid.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

La Roche-Posay Hydreane

Unieke combinatie ingrediënten

De productlijn Hydreane kenmerkt zich door een unieke combinatie van Thermaal Bronwater en Hydrolipiden. Hydrolipiden zijn een nieuwe generatie van vochtbindende bestanddelen. Deze waterdragers zorgen dat het mineraliserende bronwater diep in de huid kan dringen en deze optimaal kan hydrateren. De gevoelige huid wordt zo op een progressieve manier verbeterd. Thermaal Bronwater kalmeert de huid. De huid wordt van binnenuit versterkt en is beschermd tegen vrije radicalen. Het bronwater bevat Selenium, wat voor de verzachtende werking op de gevoelige huid zorgt.

Voedende crèmes

La Roche-Posay Hydreane Licht Crème is de ideale verzorging voor de gevoelige, normale tot gemengde huid. Heb je een gevoelige en droge tot zeer droge huid, dan is Hydreane Rijk Crème een betere optie voor je huid. Door het gebruik van de hydraterende crème voelt de huid soepel en comfortabel. 

Hydrateren én egaliseren

Roodheid en een geïrriteerde huid zijn enkele kenmerken van een gevoelige huid. Deze uiterlijke kenmerken worden gecamoufleerd en gecorrigeerd door La Roche-Posay Hydreane BB Crème. Deze hydraterende crème zorgt voor een frisse en egale teint, zonder de poriën te verstoppen. BB staat voor Blemish Balm: een balsem die imperfecties tegengaat. Alle huidtinten zijn te corrigeren, dankzij de Hydreane BB Crème Light en Hydreane BB Crème Medium. De teint oogt egaal zonder de huid uit te drogen.

Ook een egale teint creëren en je huid intensief voeden? Bestel dan de producten van Hydreane bij Yourskin voor 21:00 uur en breng de producten morgen al aan op je gezicht.