Filteren
Pure vitamine C10

La Roche Posay Pure Vitamine C10 serum kan je huid helpen om specifieke problemen, zoals veroudering, droogheid of onzuiverheden aan te pakken. Gebruik dit serum en laat de huid weer stralen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

La Roche Posay Pure Vitamine C10

La Roche Posay is ontwikkeld vanuit een dorpje in Frankrijk, al in de 14e eeuw. Een dermatoloog ontdekte thermaal bronwater en besloot dit te gebruiken in ziekenhuizen en later ook in verzorgingsproducten. Dit water is rijk aan selenium en legde de basis van het merk La Roche Posay. Nu worden de producten van La Roche Posay nog steeds verrijkt met het thermale bronwater uit het dorpje La Roche Posay!


La Roche Posay ontwikkelt huidverzorgingsproducten met een hoge doeltreffendheid. Er zijn producten voor elk soort huidtype, met elk een eigen verzorgingslijn. De producten zijn hypoallergeen, wat betekent dat zelfs de meest gevoelige huidtypes niet getriggerd zullen raken door de ingrediënten in de producten. Er zijn verzorgingslijnen speciaal voor mensen met een acne gevoelige huid, de oudere huid en nog veel meer. Zo is er ook een Pure Vitamine C10 lijn, waar we in dit artikel verder op ingaan.

Pure Vitamine C10 serum

In de La Roche Posay Pure Vitamine C10 verzorgingslijn zit een serum. De vitamine C die in dit serum verwerkt dit, is de meest biologische vorm mogelijk. Dit ingrediënt staat erom bekend dat het de glans en textuur van de huid verbetert. Het trekt snel in de huid en heeft een niet-vette finish. Je kunt dit serum ‘s ochtends opsmeren en is ook een goede basis voor onder je make-up.

Voordelen van een serum

Maar waarom is het belangrijk om een serum te smeren? Een serum pakt vaak een bepaald deel van de huid aan. Als je last hebt van een droge huid, een huid die verouderd of een huid vol onzuiverheden, kun je een serum gebruiken om deze specifieke problemen aan te pakken. Smeer het serum op nadat je ‘s ochtends je huid hebt gereinigd en laat je huid weer stralen!