Filteren
Substiane

Speciaal voor de oudere, droge huid heeft La Roche-Posay Substiane ontwikkeld. Substiane heeft een dubbele werking; het gaat zowel uitdroging als verslapping van de huid tegen. Zo voelt de huid na gebruik weer stralend aan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

La Roche-Posay Substiane

Regenererende werking

De producten van Substiane maken gebruik van Linactyl en Pro-Xylane. Linactyl is een stof die de ondersteunende cellen van de huid stimuleert om de gezichtsstructuur te herstellen. Daarnaast gaat Pro-Xylane het waterverlies van de huid tegen. De combinatie van deze twee ingrediënten leidt tot een stralende, voller ogende huid. Om de huid daarnaast ook optimaal te beschermen tegen UV-straling is er Substiane UV ontwikkeld: een reconstruerende verzorging met UVA en UVB bescherming.

Een frisse, jonge blik

De huid rond de ogen is de meest gevoelige huid van het gezicht. Vaak zijn de ogen het eerste probleemgebied bij huidveroudering. La Roche Posay Substiane Ogen maakt gebruik van hoge concentraties Pro-Xylane om uitdroging van de huid tegen te gaan. Zo wordt huidveroudering effectief bestreden, vooral rondom de ogen.

Aanbrengtips

Om de beste anti-aging resultaten te behalen, is het belangrijk om de producten zo effectief mogelijk aan te brengen. Gezichtsproducten dienen altijd op een gereinigde huid aangebracht te worden. Door de producten met een kloppende beweging aan te brengen, wordt de huid zodanig gestimuleerd dat huidveroudering tegen wordt gegaan. Er is klinisch bewezen dat de huid na 3 maanden voller oogt, de huiddichtheid is toegenomen en rimpels zijn gladgestreken. Bestel jouw La Roche-Posay Substiane producten bij Yourskin en ontdek zelf de voordelen van deze productlijn.