Filteren
Idealia

Vichy Idealia is speciaal ontwikkeld voor vrouwen vanaf 30 jaar, die te maken krijgen met beginnende rimpels. Dankzij de combinatie van blauwe bes, zwarte thee-extract en Thermaal Bronwater van Vichy laten de Idealia-producten de huid weer stralen, worden rimpels vervaagd en de structuur van de huid verfijnd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vichy Idealia

Voorkomen van huidveroudering

De producten van Vichy Idealia zorgen voor een egale en frisse teint. Door de combinatie van polyfenolen van de blauwe bes en zwarte thee-extract krijgt de huid dagelijks een energieboost. Deze twee ingrediënten hebben een hoge antioxidantenwerking en helpen hierdoor bij het neutraliseren van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn de boosdoeners als het gaat om huidveroudering. De producten van Vichy Idealia voorkomen zo het ontstaan van rimpels en pigmentvlekken.

Resultaten bij gebruik van Vichy Idealia

Beginnende rimpels worden aangepakt en poriën verkleinen. Al na één maand is de huidstructuur verfijnd, zijn pigmentvlekken en rode vlekken verminderd en fijne lijntjes vervaagd. Wil je ook een jongere huid? De producten van Vichy Idealia zijn verkrijgbaar bij Yourskin.

Uitgebreid assortiment

Vichy Idealia is een lijn met verschillende producten voor het gezicht. Voor het gebruik in de ochtend is er een dagcrème, gladmakende gel, BB cream en oogcontourcrème beschikbaar. Het Vichy Idealia Life Serum is zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. In de avond maak je gebruik van de Idealia nachtcrème of peeling, voor een herstellende werking in de nacht. Gecombineerd zorgen de producten voor een stralende, jonger ogende huid.

Bestel Vichy Idealia bij Yourskin

Het uitgebreide assortiment van Vichy Idealia is verkrijgbaar via Yourskin.