Beltane Kip tandoori kruiden bio 21 gram

Inhoud
21 Gram
209
Er is voldoende op voorraad Op voorraad

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Kip tandoori kruiden bio
Beltane Chicken tandoori kruiden

Ingrediënten
Mix 1: zeezout, knoflook*, koriander*, hoornklaver*, ui*, rode biet*, paprika*, komijn*, gember*, peper*, chilipeper*, foelie*, kaneel*, voedingszuur: citroenzuur, kardemom, laurier*, antiklontermiddel: kiezelzuur, kruidnagel Mix 2: zeezout, rijstmeel, rietsuiker*, aardappelzetmeel*, wortel, MOSTERDmeel*, paprika*, SELDERIJ*, peterselie*, koriander*, basilicum*, hoornklaver*, komijn*, kurkuma*, zonnebloemolie*, antiklontermiddel*, kiezelzuur* *van gecontroleerde biologische teelt

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 947 kJ / 225 kcal
Vet 3,8 gram
- waarvan verzadigde vetzuren 0,5 gram
Koolhydraten 34,4 gram
- waarvan suikers 21,5 gram
Vezels 8,2 gram
Eiwitten 8 gram
Zout 33,6 gram

 



Gebruik
Bereidingswijze:
1. Snijd de groente in grote stukken, doe ze in een ingevette ovenschaal en meng er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Voeg 50ml water aan het kookvocht toe.
2. Haal het vel van de kippenpoten en maak 4 tot 5 dwarse inkepingen in het vlees (zie afbeelding). Meng kruidenmix 1 (kleine zakje) met 2 eetlepels olie en breng dit mengsel met een kwastje aan op de kippenpoten. Leg de kippenpoten op de groente en bak ze circa 1 uur in een voorverwarmde oven bij 220 °C boven- en onderwarmte.

Fabrikant / Distributeur
Beltane Naturkost GmbH, Adolf-Kolping-Straße 36, D-86381 Krumbach, Duitsland

Land van herkomst
EU/Non-EU
Mix 1: zeezout, knoflook*, koriander*, hoornklaver*, ui*, rode biet*, paprika*, komijn*, gember*, peper*, chilipeper*, foelie*, kaneel*, voedingszuur: citroenzuur, kardemom, laurier*, antiklontermiddel: kiezelzuur, kruidnagel Mix 2: zeezout, rijstmeel, rietsuiker*, aardappelzetmeel*, wortel, MOSTERDmeel*, paprika*, SELDERIJ*, peterselie*, koriander*, basilicum*, hoornklaver*, komijn*, kurkuma*, zonnebloemolie*, antiklontermiddel*, kiezelzuur* *van gecontroleerde biologische teelt
Bereidingswijze: 1. Snijd de groente in grote stukken, doe ze in een ingevette ovenschaal en meng er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Voeg 50ml water aan het kookvocht toe. 2. Haal het vel van de kippenpoten en maak 4 tot 5 dwarse inkepingen in het vlees (zie afbeelding). Meng kruidenmix 1 (kleine zakje) met 2 eetlepels olie en breng dit mengsel met een kwastje aan op de kippenpoten. Leg de kippenpoten op de groente en bak ze circa 1 uur in een voorverwarmde oven bij 220 °C boven- en onderwarmte.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overBeltane Kip tandoori kruiden bio 21 gram
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Ladrome First aid - eerste hulp spray 39 bio 20 milliliter 20 Milliliter La Drôme Eerste hulp essence spray
    1850
    20 Milliliter
  2. image
    Maharishi Ayurv Moringa bio 60 tabletten 60 Tabletten Maharishi Ayurveda Moringa
    1290
    60 Tabletten
  3. image
    Pflüger Manganum sulfuricum 17 D6 Schussler 400 tabletten 400 Tabletten Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
    1589
    400 Tabletten