Gloup Original stickpack 25 stuks

Merk
Inhoud
25 Stuks
15,09
 Beperkt op voorraad, bestel nu!
EAN 8718692403833
ARTNR 933329

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Gloup Original stickpack

Gloup original is een slikgel voor het simpel en soepel (door)slikken van hele pillen en capsules. Vermalen van pillen of openen van een capsule is bij gebruik van Gloup original niet nodig. De slikgel bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen gluten, allergenen of gelatine.

Gloup werkt op drie manieren:
1. De slikgel is dik en soepel en zorgt ervoor dat u uw pillen en capsules gemakkelijk (door)slikt en dat ze vervolgens snel hun weg vinden via de slokdarm naar de maag.
2. Gloup orignal bevochtigt de slijmvliezen in de mond- en keelholte.
3. De frisse fruitsmaak van Gloup original bedekt de vieze smaak van veel geneesmiddelen.

- Een stickpack per keer, ook voor meerdere medicijnen tegelijk.
- Geen vieze bijsmaak meer van uw medicijnen.
- Maakt vermalen van pillen of openen van capsules overbodig!
- Voor iedereen geschikt, vanaf 2 jaar.
Gloup® original helpt u bij het slikken van pillen, capsules en tabletten.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Gloup is bestemd voor iedereen die moeite heeft met het slikken van pillen en capsules, maar wel zelfstandig kan slikken. Gloup Original is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, vanaf 2 jaar.

Aanwijzingen voor gebruik
Logopedisten adviseren om Goup original gekoeld te gebruiken, omdat dit de slikreflex versterkt. Leg de medicijnen op een geschikte lepel. Knijp dan een kleine hoeveelheid Gloup original direct vanuit het stickpack op de pillen of capsules. Meestal is 5 ml genoeg, oftewel een halve eetlepel Gloup original. Breng alles in de mond en slik in één keer door.

U kunt Gloup gebruiken bij iedere inname van geneesmiddelen. Voor kinderen onder de zes jaar worden maximaal drie doses per dag aanbevolen. Voor een hogere dosering van Gloup raadpleeg de apotheker.

Voor het slikproces is het niet noodzakelijk om naast Gloup nog water te drinken. In veel gevallen wordt door de fabrikant van het geneesmiddel aanbevolen om dit geneesmiddel met een vol glas water in te nemen. Dit is niet van belang voor het slikproces, wel voor de opname in de maag. Zo"n advies moet daarom in alle gevallen worden opgevolgd, zelfs wanneer u de geneesmiddelen al heeft doorgeslikt. Zie in geval van twijfel de bijsluiter van het geneesmiddel voor meer informatie.

Contra-indicaties
Gloup original is niet speciaal ontwikkeld of bestemd voor patiënten met afwijkingen aan de slikorganen. Ook vormt Gloup original geen oplossing voor patiënten die zich verslikken bij het innemen van vaste substanties. Gloup original is niet bestemd voor het slikken van geneesmiddelen in vloeibare of dispengeerbare vorm. Wanneer u overgevoelig bent voor een of meerdere bestanddelen van Gloup, wordt u geadviseerd voor gebruik uw arts of apotheker te raadplegen. Neem in zo"n geval altijd uw tube Gloup original mee. Indien u geen suiker wilt of mag gebruiken heeft het gebruik van Gloup Zero de voorkeur boven Gloup original.

Bestanddelen
Aqua, carrageenan, maltodextrine, potassium sorbate, sucrose, calcium chloride, citric acid, color, aroma.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen onder 2 jaar of mensen die niet zelfstandig kunnen slikken.
Er zijn onvoldoende gegevens bekend om de veiligheid van Gloup bij gebruik tijdens de zwangerschap of tijdens de borstvoeding vast te stellen.

Bewaaradvies
Op de verpakking staat aangegeven tot wanneer de slikgel gebruikt kan worden. Na opening is Gloup nog twee maanden houdbaar. Niet gebruikte Gloup kunt u na de vervaldatum gewoon met het huishoudafval weggooien.

Overige informatie
Tips:
Gloup original uit de koelkast: volgens logopedisten helpt dit de slikreflex!
Gloup original voor de eerste keer? Probeer het dan eerst zonder pillen!

Wanneer wordt gesproken van "pillen en capsules" worden hiermee bedoeld: alle geneesmiddelen, vitaminepillen en/of voedingssupplementen in vaste vorm, zoals pillen, tabletten, dragees, capsules alsmede voorverpakte poeders. Nadrukkelijk uitgesloten worden de volgende medicijnvormen: in water oplosbare en dispergeerbare tabletten, medicijnen in vloeibare vorm, zoals siropen en drankjes. Ook wordt afgeraden om tabletten te vermalen of capsules te openen.
Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Fabrikant / Distributeur
Gloup is een product van:, Rushwood B.V., Ottergeerde 30, 4941 VM Raamsdonkveer, www.rushwood.eu
Logopedisten adviseren om Goup original gekoeld te gebruiken, omdat dit de slikreflex versterkt. Leg de medicijnen op een geschikte lepel. Knijp dan een kleine hoeveelheid Gloup original direct vanuit het stickpack op de pillen of capsules. Meestal is 5 ml genoeg, oftewel een halve eetlepel Gloup original. Breng alles in de mond en slik in één keer door. U kunt Gloup gebruiken bij iedere inname van geneesmiddelen. Voor kinderen onder de zes jaar worden maximaal drie doses per dag aanbevolen. Voor een hogere dosering van Gloup raadpleeg de apotheker. Voor het slikproces is het niet noodzakelijk om naast Gloup nog water te drinken. In veel gevallen wordt door de fabrikant van het geneesmiddel aanbevolen om dit geneesmiddel met een vol glas water in te nemen. Dit is niet van belang voor het slikproces, wel voor de opname in de maag. Zo"n advies moet daarom in alle gevallen worden opgevolgd, zelfs wanneer u de geneesmiddelen al heeft doorgeslikt. Zie in geval van twijfel de bijsluiter van het geneesmiddel voor meer informatie.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overGloup Original stickpack 25 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
  Braun Exactfit 3 bloeddrukmeter bovenarm 1 stuks 1 Stuks De Braun ExactFit ™ 3 Bloeddrukmeter voor de bovenarm bevat een geavanceerde  functie voor een beter overzicht van uw cardiovasculaire gezondheid gedurende de afgelopen 7 dagen.
  69,99
  1 Stuks
 2. image
  A Vogel Passiflora rustgevende druppels 100 milliliter 100 Milliliter A Vogel Passiflora Complex
  19,99
  100 Milliliter
 3. image
  Ellaone Filmomhulde tablet 30mg 1 tabletten 1 Tabletten ellaOne 30 mg tablet
  22,49
  1 Tabletten
 4. image
  Idyl Teennagelschaar 1 stuks 1 Stuks Idyl Teennagelschaar
  14,25
  1 Stuks
 5. image
  Panadol Junior 125 mg 10 zetpillen 10 Zetpillen
  5,75
  10 Zetpillen