Primavera Tea tree bio 5 milliliter

Inhoud
5 ml
775
Beperkt op voorraad, bestel nu

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Primavera Tea tree bio

Tea tree is een groenblijvende boom en heeft niets gemeen met de theestruik (Camellia sinensis), maar is een mirtenfamilie die inheems is in Australië. Van de meer dan 300 Melaleuca-variëteiten produceert alleen Melaleuca alternifolia de unieke teatree olie. Wat de ingrediënten betreft, wordt het gehalte aan cineol en terpinen-4-ol gecontroleerd en geëvalueerd. Over het algemeen is bij een cineolgehalte van minder dan 5% en een terpinen-4-ol gehalte van minimaal 30% de kwaliteit die huidvriendelijkheid combineert met een optimale effectiviteit. Tea tree olie heeft een reinigende en verfrissende werking.

samenstelling
Melaleuca Alternifolia (theeboom) bladolie * Org, limoneen ** * van gecontroleerde biologische teelt ** natuurlijk bestanddeel van de etherische olie

Gebruik
Cosmetica voor aromatische verzorging van de Primavera biologische amandelolie. Diffuser: start met 5 tot 7 druppels op 200 ml. Je kunt meer of minder erin doen en volledig naar eigen persoonlijke wens aan te passen.

Waarschuwingen
Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.

Fabrikant
Novaro Pharma, Nel Vlietsstraat 14 c, 6702 DB  Wageningen
Cosmetica voor aromatische verzorging van de Primavera biologische amandelolie. Diffuser: start met 5 tot 7 druppels op 200 ml. Je kunt meer of minder erin doen en volledig naar eigen persoonlijke wens aan te passen.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overPrimavera Tea tree bio 5 milliliter
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
  Lucovitaal Manuka honing zalf 500 MGO 100 milliliter 100 ml Grissini genovese is een heerlijk gekruide tarwestick.
  999
  100 ml
 2. image
  A3 boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie dierenrijk 1 stuks Boek Boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk
  3750
  Boek