Primeal Risotto Provencaalse stijl bio 300 gram
Merk
Inhoud
300 Gram
4,89
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
Risotto Provencaalse stijl bio
Primeal Risotto Provencal
Ingrediënten
Witte arborio rijst*, tomaat*, ui* rijstmeel*, zeezout, extra vierge olijfolie*, rode paprika*, maiszetmeel*, Provencaalse kruiden*, knoflook*, peper*, Chili peper*. *biologisch
Voedingswaarde
Gebruik
Doe de inhoud van het zakje in een hoge pan met 850 ml warm water. Laat sudderen met gesloten deksel gedurende 20 minuten op gematigd vuur en roer regelmatig om totdat al het water is geabsorbeerd.
Klassiek recept: Laat 1 fijn gesneden ajuin in 2 eetlepels olie fruiten. Voeg de inhoud van het zakje eraan toe, vermeng doed en doe er een half glas witte wijn bij. Laat even "zweten" en voeg daarna 850 ml warm water toe en vervolg het kookproces.
Indien gewenstkunt u op het einde van het kookproces er nog Parmezaanse kaas aan toevoegen of voor een veganistische versie een beetje amandelpoeder.
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES
Land van herkomst
EU/non-EU
Primeal Risotto Provencal
Ingrediënten
Witte arborio rijst*, tomaat*, ui* rijstmeel*, zeezout, extra vierge olijfolie*, rode paprika*, maiszetmeel*, Provencaalse kruiden*, knoflook*, peper*, Chili peper*. *biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1487 kJ / 351 kcla |
Vet | 2,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
Koolhydraten | 73,4 gram |
- waarvan suikers | 3,2 gram |
Vezels | 2,8 gram |
Eiwitten | 7,3 gram |
Zout | 1,8 gram |
Gebruik
Doe de inhoud van het zakje in een hoge pan met 850 ml warm water. Laat sudderen met gesloten deksel gedurende 20 minuten op gematigd vuur en roer regelmatig om totdat al het water is geabsorbeerd.
Klassiek recept: Laat 1 fijn gesneden ajuin in 2 eetlepels olie fruiten. Voeg de inhoud van het zakje eraan toe, vermeng doed en doe er een half glas witte wijn bij. Laat even "zweten" en voeg daarna 850 ml warm water toe en vervolg het kookproces.
Indien gewenstkunt u op het einde van het kookproces er nog Parmezaanse kaas aan toevoegen of voor een veganistische versie een beetje amandelpoeder.
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES
Land van herkomst
EU/non-EU
Witte arborio rijst*, tomaat*, ui* rijstmeel*, zeezout, extra vierge olijfolie*, rode paprika*, maiszetmeel*, Provencaalse kruiden*, knoflook*, peper*, Chili peper*.
*biologisch
Doe de inhoud van het zakje in een hoge pan met 850 ml warm water. Laat sudderen met gesloten deksel gedurende 20 minuten op gematigd vuur en roer regelmatig om totdat al het water is geabsorbeerd.
Klassiek recept: Laat 1 fijn gesneden ajuin in 2 eetlepels olie fruiten. Voeg de inhoud van het zakje eraan toe, vermeng doed en doe er een half glas witte wijn bij. Laat even "zweten" en voeg daarna 850 ml warm water toe en vervolg het kookproces.
Indien gewenstkunt u op het einde van het kookproces er nog Parmezaanse kaas aan toevoegen of voor een veganistische versie een beetje amandelpoeder.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen