Testjezelf.nu Allergie check katten test 1 stuks

Inhoud
1 Stuks
23,12
 Nog maar 2 op voorraad!
EAN 8718053789040
ARTNR 868753

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Testjezelf.nu Allergie check katten test

Huidschilfers en haren van katten en honden zijn doorgaans niet schadelijk. De klachten ontstaan pas indien een patiënt hierop allergisch reageert. Net als bij hooikoorts en huisstofmijtallergie spreken we van inhalatie-allergie.

Dit betekent dat er een allergische reactie ontstaat als gevolg van inademing van bepaalde stoffen. De lucht die binnenshuis wordt ingeademd, bevat allerlei microscopisch kleine deeltjes. Indien er in een huis honden of katten wonen, bevat de ingeademde lucht ook de allergenen die afkomstig zijn van de huid van deze dieren.

In tegenstelling tot hooikoorts is huisdier allergie niet seizoensgebonden maar komt het hele jaar voor.

De diagnose kan worden gesteld met de Allergie-Check® - KAT
Allergie-Check® kan worden gebruikt om een allergie aan te tonen in slechts 30 minuten.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Zelftest voor kattenallergie

Aanwijzingen voor gebruik
1. Gebruik de meegeleverde lancet om te prikken.
Draai de bescherming van de lancet en druk de lancet met de witte tip stevig tegen de vinger tot deze klikt.

2. Gebruik het meegeleverde bloed opname buisje om bloed te verzamelen
Masseer de vinger tot zich een bloeddruppel vormt. Houd het buisje horizontaal in de druppel. Het buisje vult zich vanzelf. Vul het buisje tot aan de aangebrachte markering.

3. Druppel het bloed in de kleine opening van de test
Houd het uiteinde van het buisje in de kleine opening van de test (bloeddruppel symbool). Het bloed wordt automatisch opgenomen in de test.

4. Voeg de ontwikkel vloeistof toe en wacht 15 minuten.
Draai het blauwe dopje van de ontwikkel vloeistof en voeg deze toe aan de test in de grote opening.

5. Activeer de test door de blauwe schuif volledig uit te trekken
Na 15 minuten dient de test geactiveerd te worden. Trek de blauwe schuif volledig uit. De vloeistof zal dan door de test gaan lopen (te zien aan de roodachtige verkleuring).


6. Na 15 minuten kan de test worden beoordeeld
Een of meerdere lijnen zijn worden zichtbaar op de Allergie-Check® test. Gebruik de meegeleverde bijsluiter om de uitslag te beoordelen. Bij een hoge concentratie van IgE kan er binnen 15 minuten al een lijn zichtbaar worden bij het vierkantje. Het is bij een vaag lijntje echter (vierkantje en driehoekje) aan te raden om de test na uitschuiven van de blauwe schuif, nog 30 minuten te laten liggen en dan pas te beoordelen.

Bestanddelen
Inhoud verpakking Let op: in tegenstelling tot de tekst op het doosje en in de bijsluiter, wordt er 1 lancet meegeleverd! Allergie-Check KAT is een compleet geleverde test kit voor thuis: Nederlandstalige bijsluiter 1 steriele lancet Bloed opname buisje Tube met ontwikkel vloeistof Test cassette

Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Overige informatie
Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Fabrikant / Distributeur
Testjezelf.nu BV, Hekkehorst 3, 7207 BS Zutphen
1. Gebruik de meegeleverde lancet om te prikken. Draai de bescherming van de lancet en druk de lancet met de witte tip stevig tegen de vinger tot deze klikt. 2. Gebruik het meegeleverde bloed opname buisje om bloed te verzamelen Masseer de vinger tot zich een bloeddruppel vormt. Houd het buisje horizontaal in de druppel. Het buisje vult zich vanzelf. Vul het buisje tot aan de aangebrachte markering. 3. Druppel het bloed in de kleine opening van de test Houd het uiteinde van het buisje in de kleine opening van de test (bloeddruppel symbool). Het bloed wordt automatisch opgenomen in de test. 4. Voeg de ontwikkel vloeistof toe en wacht 15 minuten. Draai het blauwe dopje van de ontwikkel vloeistof en voeg deze toe aan de test in de grote opening. 5. Activeer de test door de blauwe schuif volledig uit te trekken Na 15 minuten dient de test geactiveerd te worden. Trek de blauwe schuif volledig uit. De vloeistof zal dan door de test gaan lopen (te zien aan de roodachtige verkleuring). 6. Na 15 minuten kan de test worden beoordeeld Een of meerdere lijnen zijn worden zichtbaar op de Allergie-Check® test. Gebruik de meegeleverde bijsluiter om de uitslag te beoordelen. Bij een hoge concentratie van IgE kan er binnen 15 minuten al een lijn zichtbaar worden bij het vierkantje. Het is bij een vaag lijntje echter (vierkantje en driehoekje) aan te raden om de test na uitschuiven van de blauwe schuif, nog 30 minuten te laten liggen en dan pas te beoordelen.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overTestjezelf.nu Allergie check katten test 1 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
  Capsinol Hooikoorts neusspray 20 milliliter 20 Milliliter Capsinol Hooikoorts neusspray
  12,49
  20 Milliliter
 2. image
  After Bite Insectenspray 30% deet 100 milliliter 100 Milliliter
  8,99
  100 Milliliter
 3. image
  Damhert Witte chocoladetablet crisp gluten- en lactosevrij 100 gram 100 Gram Witte chocoladetablet crisp gluten- en lactosevrij 100g
  3,39
  100 Gram