Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Vitals Cordyceps bio
De Cordyceps sinensis, zoals deze al sinds eeuwen wordt gebruikt in het Verre Oosten, groeit onder andere in Nepal op een hoogte van meer dan 3000 meter. Omdat Cordyceps onder natuurlijke omstandigheden alleen goed gedijt op deze hoogte, is deze paddenstoel zeer zeldzaam. Wetenschappers zijn er echter in geslaagd om deze paddenstoel te kweken voor toepassing in voedingssupplementen. Deze gekweekte paddenstoelen met de stamnaam Cs-4 vormen een duurzaam alternatief op de oorspronkelijke wilde Cordyceps. Productieproces De biologische Cordyceps van Vitals wordt gekweekt onder streng gecontroleerde omstandigheden. De Cordyceps-mycelia (schimmeldraden) groeien in een speciale fermentatietank op een voedingsbodem van steriele, biologisch geteelde bonen. Op deze manier wordt voor een eindproduct gezorgd dat vrij is van contaminanten en ongewenste micro-organismen. Na het oogsten van de mycelia wordt als laatste stap in het productieproces de Cordyceps bij lage temperatuur gedroogd en vermalen tot een poeder. De lage temperatuur is nodig voor het behoud van de natuurlijke eigenschappen van de aanwezige fytonutriënten, die bij een te hoge temperatuur verloren zouden gaan. Cordyceps Biologisch bevat het gehele complex van voedingsstoffen die in het mycelium aanwezig zijn, gestandaardiseerd op minimaal 5% polysachariden en 0,25% adenosine. Deze fytonutriënten worden gezien als de belangrijkste inhoudsstoffen van de Cordyceps sinensis. Biologisch De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europees biologisch keurmerk.

Samenstelling
Samenstelling per 2 capsules:  
Cordyceps sinensis (Cs-4, biologisch)
- waarvan polysachariden
- waarvan adenosine
1600 mg
80 mg
4 mg


Ingrediënten
Cordyceps* (Cordyceps sinensis Cs-4, mycelium), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule). * van biologische oorsprong

Gebruik
Als voedingssupplement voor volwassenen tweemaal daags 1-2 capsules bij een maaltijd met ruim water innemen, of zoals geadviseerd.

Bewaarvoorschrift
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Fabrikant
Vitals Voedingssupplementen, Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Cordyceps* (Cordyceps sinensis Cs-4, mycelium), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule). * van biologische oorsprong
Als voedingssupplement voor volwassenen tweemaal daags 1-2 capsules bij een maaltijd met ruim water innemen, of zoals geadviseerd.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overVitals Cordyceps bio 60 capsules
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
  Lucovitaal Manuka honing zalf 500 MGO 100 milliliter 100 ml Grissini genovese is een heerlijk gekruide tarwestick.
  999
  100 ml
 2. image
  A3 boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie dierenrijk 1 stuks Boek Boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk
  3750
  Boek