Filteren
Ideal Body

Vichy heeft Ideal Body ontwikkeld om de huid te hydrateren, verstevigen en laten stralen. Deze productlijn maakt gebruik van een unieke combinatie van ingrediënten uit de gezichtsverzorging en de eigenschappen van tien fundamentele oliën. De huid wordt zo niet alleen gevoed, maar ook zichtbaar verbeterd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vichy Ideal Body

Unieke combinatie ingrediënten

Voor het eerst is er een combinatie gebruikt van LHA en hyaluronzuur en tien fundamentele oliën. LHA en hyaluronzuur zijn veelgebruikte ingrediënten in de gezichtsverzorging.

  • LHA maakt de huid glad en egaal.
  • Hyaluronzuur hydrateert en vult de huid op.
  • De 10 fundamentele oliën hydrateren, voeden en hebben een antioxerende en kalmerende werking.

Met het Thermaal Bronwater van Vichy als basis wordt de vernieuwing van de huid versneld en de geïrriteerde huid gekalmeerd.

Dagelijkse douche- en verzorgingsroutine

De producten van Ideal Body hydrateren je hele lichaam. De huid wordt intensief gevoed en ziet er gezonder uit. Bestel de producten bij Yourskin en gebruik ze tijdens je dagelijkse douche- en verzorgingsroutine voor een optimaal resultaat. Ideal Body is te gebruiken onder de douche in de vorm van een douchegel, of gebruik één van de volgende producten na de douchebeurt: de body serum-milk, bodylotion of body balsem. Zo wordt je huid na de reiniging extra gevoed en gehydrateerd.

Ideal Body Olie

De droge olie van Vichy Ideal Body geeft de huid een zacht gevoel, zonder plakkerig aan te voelen. De Ideal Body olie is de eerste olie die ook de droge huid voedt, verstevigt en kalmeert. Gebruik de olie niet alleen op het lichaam, maar ook in het haar voor een gehydrateerde werking.

Koop Vichy Ideal Body via Yourskin

Wil je ook een gehydrateerde, stevige en stralende huid? Bestel de producten van Ideal Body bij Yourskin en betaal geen verzendkosten boven de € 40,-.