Natura Oorkaarsen weerstandverhogend nr. 3 6 stuks

Inhoud
6 Stuks
21,50
 Nog maar 2 op voorraad!
EAN 8717677520121
ARTNR 957508

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Natura Oorkaarsen weerstandverhogend nr. 3
Activeert het afweersysteem en verzacht bij gevoel van druk in het hoofd.

Hoe werken de Oorkaarsen?
Door de Natura Oorkaarsen in uw oor tot aan het aangegeven punt te laten opbranden, komt er rook vrij in het oor. Deze rook circuleert tot diep in de gehoorgang en geeft daar een weldadige en ontspannende warmte af. De zuivere bijenwas werkt daarbij verzachtend op het gehele oorgebied. De Natura Oorkaarsen zijn daarom zeer geschikt om de oorsmeerproductie te ondersteunen en het afweersysteem te activeren. Tevens kunnen Oorkaarsen verzachtend werken bij gevoel van druk in het hoofd. Het gebruik van de Natura Oorkaarsen heeft bovendien een ontspannende werking op lichaam en geest.

Wanneer kunnen Oorkaarsen worden gebruikt?
- Ter ondersteuning van de normale oorsmeerproductie
- Om het afweersysteem te activeren
- Ter verzachting bij gevoel van druk in het hoofd
- Als hulp bij stress en spanningen
- Ter bevordering van een gezonde slaap
- Ter stimulering van acupunctuurpunten in het oor

Hoe vaak kunnen Oorkaarsen gebruikt worden?
- Bij acute problemen dagelijks gebruiken bij beide oren tot er verbetering optreedt, echter maximaal 7 dagen achter elkaar.
- Bij regelmatig terugkerende problemen en ter ontspanning 1-2 maal per week.
- Preventief of als algemene reiniging kan men 1-2 maal per maand Natura Oorkaarsen gebruiken.

Benodigdheden voor gebruik van de Oorkaarsen
- Bijgevoegde beschermkraag
- Bakje water
- Lucifers of gewone tafelkaars

Samenstelling
Natura Oorkaarsen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen volgens beproefd recept. Milieuvriendelijk ongebleekt katoen en zuivere bijenwas zorgen voor een constante kwaliteit. Natura Oorkaarsen nr. 3 bevatten daarnaast de volgende kruiden: Rode Zonnehoed (Echinacea angustifolia), Smalle Weegbree (Plantago lanceolata) en Salie (Salvia officinalis).

Gebruik
Druk de Natura Oorkaars met de smalle kant door de kruisvormige insneden van de beschermkraag tot aan het zwarte streepje op de Oorkaars.
b.Laat de te behandelen persoon op de zij op een bank of bed plaatsnemen. Het is belangrijk dat de persoon ontspannen ligt. Zorg daarom voor een rustgevende sfeer en een warme behandelruimte, een hoofdkussentje en eventueel voor een deken indien de persoon het koud heeft. Het sluiten van de ogen kan mede bijdragen tot ontspanning.
Laat de volgende stappen c, d en e uitvoeren door een volwassen persoon.
c.Steek de Natura Oorkaars aan de breedste kant aan met een lucifer of gewone tafelkaars. Plaats de Oorkaars met de smalle kant in de gehoorgang van het oor waar de persoon niet op ligt. Draai daarbij de Oorkaars voorzichtig wat dieper (maximaal 1 centimeter), zodat er aan de onderkant geen rook kan ontsnappen.
d.Houd tijdens het opbranden de Natura Oorkaars onder de beschermkraag vast, zodat deze in verticale positie blijft en stil gehouden wordt. Eventuele vallende verbrande delen worden opgevangen door de beschermkraag.
e.Wanneer de vlam tot 1 centimeter boven de beschermkraag is gekomen, verwijdert u de Oorkaars uit het oor en dooft deze in het bakje water. Verwijder de eventueel achtergebleven (onschadelijke) resten van de opgebrande bijenwas uit het buitenste, zichtbare deel van de gehoorgang, bv. met een wattenstaafje.
f.Laat de persoon nu op de andere zijde liggen en herhaal de stappen a. t/m e. voor de behandeling van het andere oor.
g.Laat na de behandeling van beide oren de te behandelen persoon nog 15 minuten op de behandelbank ontspannen na rusten, waardoor het effect van de behandeling wordt versterkt.

Bewaren
De Oorkaarsen in de originele verpakking op een droge plaats en bij kamertemperatuur bewaren.

Waarschuwingen
Wanneer mogen Oorkaarsen niet worden gebruikt?
- Tijdens een (acute) oorontsteking.
- Bij buisjes in het oor of een trommelvlies-perforatie.
- Bij allergie voor bijenwas.

Waarschuwing en voorzorgen
- Bij ernstige of langdurige klachten uw (huis-)arts raadplegen.
- Gebruik altijd de bijgeleverde beschermkraag en controleer tevens of het beschermingsfilter in de Oorkaars in tact is.
- Laat een volwassen persoon de Oorkaars voor u aansteken, vasthouden tijdens het branden in uw oor, verwijderen en uitdoven.
- Pas de Oorkaarsen altijd toe op beide oren, ook bij problemen aan slechts een oor.
- Het is mogelijk dat er een verhoogde afscheiding van oorsmeer optreedt na het gebruik van Oorkaarsen. Dit is het effect van de reinigende werking van de Oorkaarsen en is tijdelijk.
- Gebruik de Oorkaarsen alleen in originele staat: breng voor of tijdens het branden geen andere stoffen (zoals bijvoorbeeld etherische oliën) aan op de Oorkaarsen. Dit kan een nadelig effect hebben.

Fabrikant / Distributeur
Natura Oorkaarsen, Roolvinkstraat 8, 4908 DN Oosterhout
Druk de Natura Oorkaars met de smalle kant door de kruisvormige insneden van de beschermkraag tot aan het zwarte streepje op de Oorkaars. b.Laat de te behandelen persoon op de zij op een bank of bed plaatsnemen. Het is belangrijk dat de persoon ontspannen ligt. Zorg daarom voor een rustgevende sfeer en een warme behandelruimte, een hoofdkussentje en eventueel voor een deken indien de persoon het koud heeft. Het sluiten van de ogen kan mede bijdragen tot ontspanning. Laat de volgende stappen c, d en e uitvoeren door een volwassen persoon. c.Steek de Natura Oorkaars aan de breedste kant aan met een lucifer of gewone tafelkaars. Plaats de Oorkaars met de smalle kant in de gehoorgang van het oor waar de persoon niet op ligt. Draai daarbij de Oorkaars voorzichtig wat dieper (maximaal 1 centimeter), zodat er aan de onderkant geen rook kan ontsnappen. d.Houd tijdens het opbranden de Natura Oorkaars onder de beschermkraag vast, zodat deze in verticale positie blijft en stil gehouden wordt. Eventuele vallende verbrande delen worden opgevangen door de beschermkraag. e.Wanneer de vlam tot 1 centimeter boven de beschermkraag is gekomen, verwijdert u de Oorkaars uit het oor en dooft deze in het bakje water. Verwijder de eventueel achtergebleven (onschadelijke) resten van de opgebrande bijenwas uit het buitenste, zichtbare deel van de gehoorgang, bv. met een wattenstaafje. f.Laat de persoon nu op de andere zijde liggen en herhaal de stappen a. t/m e. voor de behandeling van het andere oor. g.Laat na de behandeling van beide oren de te behandelen persoon nog 15 minuten op de behandelbank ontspannen na rusten, waardoor het effect van de behandeling wordt versterkt. Bewaren De Oorkaarsen in de originele verpakking op een droge plaats en bij kamertemperatuur bewaren.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overNatura Oorkaarsen weerstandverhogend nr. 3 6 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
  Pluggerz Water oordopjes 2 paar 2 Paar Pluggerz Water oordopjes
  14,95
  2 Paar
 2. image
  Nonoise Watersport 1 paar 1 Paar NoNoise Watersport – Nooit meer water in de oren
  19,95
  1 Paar
 3. image
  Sanohra Oordop vliegtuig fly small kind 1 paar 1 Paar Oordop Vliegtuig SANOHRA fly is speciaal voor vliegreizen ontworpen
  10,95
  1 Paar
 4. image
  Otalgan Oordopjes 2 paar 2 Paar Otalgan Oordopjes geven bescherming tegen geluidsoverlast, zoals verkeer, bouwwerkzaamheden, muziek, snurken e.d. De oordopjes verminderen lawaai met gemiddeld 35 decibellen.
  3,99
  2 Paar
 5. image
  Pluggerz Sleep oordopjes 2 paar 2 Paar Pluggerz Sleep oordopjes
  14,95
  2 Paar