Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Sophie de Giraf 
Sophie in geschenkdoos wit

Geboren in Frankrijk in 1961 en al meer dan 60 jaar niets veranderd. Sophie de giraf is het eerste bijtspeeltje dat de 5 zintuigen van baby stimuleert. Ze is geliefd bij miljoenen baby's over heel de wereld. Ze wordt al generaties lang met de hand geproduceerd in Frankrijk. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers. Mede hierdoor heeft deze superster al zoveel prestigieuze awards in de wacht heeft gesleept! Ze kan door baby's met hun handjes makkelijk worden vastgepakt aan haar lange nek of benen. Haar vlekjes en lieve glimlach wekken door het contrast de aandacht van de baby en zorgen ervoor dat de baby haar herkend. Ze heeft een mooie geur waardoor ze gemakkelijk wordt herkend door baby. Het piepje stimuleert het gehoor. Wanneer baby tandjes krijgt, biedt Sophie verlichting door erop te sabbelen en bijten.

Samenstelling
Gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie.

Gebruik
100% natuurlijk speelgoed voor de hippe baby! Gemaakt van natuurlijke rubber en verf en daarom van nature Phthalates, BPA en PVC vrij. Het eerste babyspeeltje waarmee uw baby al zijn zintuigen ontwikkelt. Afmeting: 17cm hoog. Geschikt voor 0+ maanden. Schoonmaakadvies: Sophie kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren Sophie niet onder de kraan te houden of in bad te doen, het piepje van Sophie kan hierdoor onherstelbaar beschadigen. Let op: Sophie niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen! Sophie is verpakt in een mooie geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Fabrikant
Kleine Giraf BV
Zeppelinstraat 39
2652 XB Berkel en Rodenrijs

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overSophie de Giraf Sophie in geschenkdoos wit
Jouw waardering