Vivani Couverture smeltchocolade puur bio 200 gram
Merk
Inhoud
200 Gram
5,99
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
Couverture smeltchocolade puur bio
Vivani Couverture smeltchocolade puur bio
Ingrediënten
Cacaomassa*, ruwe rietsuiker*, cacaoboter*. Cacao: ten minste 70%. *Van biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
EcoFinia GmbH, Diebrocker Str. 17, D-32051 Herford, Duitsland
Land van herkomst
Non-EU
Vivani Couverture smeltchocolade puur bio
Ingrediënten
Cacaomassa*, ruwe rietsuiker*, cacaoboter*. Cacao: ten minste 70%. *Van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 2449 kJ / 585 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
45 gram 28 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
32 gram 27 gram |
Eiwitten | 8,7 gram |
Zout | <0,01 gram |
Gebruik
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
EcoFinia GmbH, Diebrocker Str. 17, D-32051 Herford, Duitsland
Land van herkomst
Non-EU
Cacaomassa*, ruwe rietsuiker*, cacaoboter*.
Cacao: ten minste 70%.
*Van biologische landbouw
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen