Vivani Couverture smeltchocolade wit bio 200 gram
Merk
Inhoud
200 Gram
5,49
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 50 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.
Productinformatie
Couverture smeltchocolade wit bio
Vivani Couverture smeltchocolade wit bio
Ingrediënten
Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, volle MELKpoeder*, emulgator: lecithine* (zonnebloem*), bourbon vanille extract*. Cacao: ten minste 30%. *van biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
EcoFinia GmbH, Diebrocker Str. 17, D-32051 Herford, Duitsland
Land van herkomst
EU/Non-EU
Vivani Couverture smeltchocolade wit bio
Ingrediënten
Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, volle MELKpoeder*, emulgator: lecithine* (zonnebloem*), bourbon vanille extract*. Cacao: ten minste 30%. *van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 2424 kJ / 579 kcal |
Vetten | 38 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren | 23 gram |
Koolhydraten | 52 gram |
- waarvan suikers | 52 gram |
Eiwitten | 7,6 gram |
Zout | 0,28 gram |
Gebruik
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
EcoFinia GmbH, Diebrocker Str. 17, D-32051 Herford, Duitsland
Land van herkomst
EU/Non-EU
Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, volle MELKpoeder*, emulgator: lecithine* (zonnebloem*), bourbon vanille extract*.
Cacao: ten minste 30%.
*van biologische landbouw
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen