Filteren
Karanja

lavera Karanja geeft de oudere huid op natuurlijke wijze een liftende verzorging. De aanmaak van collageen wordt bevorderd waardoor de huid wordt verstevigd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

lavera Karanja laat huidveroudering vertragen

Lavera Karanja is natuurlijke huidverzorging speciaal voor de oudere huid die extra stevigheid en vocht nodig heeft. lavera Karanja bevordert namelijk de aanmaak van collageen dat nodig is voor een gezonde huid. Met het ouder worden maakt de huid minder collageen aan. lavera Karanja voegt hyaluronzuren en karanja olie toe waardoor de huid direct wordt verstevigd. Bovendien bevordert edelweiss extract de elasticiteit van de huid en het heeft een beschermende werking. Zo wordt huidveroudering vertraagd en de huid wordt weer zacht en soepel. 

Dagcrème voor dagelijkse hydratatie

Lavera Karanja dagcrème is heerlijk zacht om aan te brengen en trekt snel in de huid. Breng de dagcrème niet alleen aan op het gezicht, maar ook op de hals en het decolleté. Hyaluronzuur zorgt voor een goede hydratatie en voorkomt een uitgedroogde huid. Daarnaast zijn perzikzaadolie en karanja olie zeer verzorgende oliën door de voedende omega-9 vetzuren. De lijntjes in het gezicht worden verminderd. Kortom, lavera Karanja dagcrème is een een verstevigende dagcrème dat direct zorgt voor een stevige en egale huid.

Nachtcrème verbetert de huidstructuur

Lavera Karanja nachtcrème is een verstevigende nachtcrème met een liftende verzorging door de natuurlijke, actieve ingrediënten. De nachtcrème vertraagt op natuurlijke wijze het huidverouderingsproces. ’s Nachts krijgt de huid de kans haar veerkracht weer te herstellen. Het laat de zichtbaarheid van rimpels verminderen en de huid wordt weer zacht en egaal. Voor een mooie, stralende huid. 

Oogcrème verbetert de oogcontouren

Lavera Karanja oogcrème is er speciaal voor de kwetsbare huid rondom de ogen. Het bestaat uit Green Lift complex voor optimale verzorging en voeding voor de ouder wordende huid. Het stimuleert op een krachtige en natuurlijke manier de aanmaak van collageen door hyaluronzuur en karanja olie. De huidstructuur wordt zichtbaar verbeterd voor een strakkere huid. lavera Karanja oogcrème is geconcentreerd waardoor rimpels rondom de ogen aanzienlijk worden verminderd.