Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Haverbroodmix
Finax Haverbroodmix

Ingrediënten
Glutenvrij tarwezetmeel (max 2 mg gluten/100g), glutenvrije havervlokken 10%, magere MELKpoeder, geplet vlozaad, glutenvrij zuurdesempoeder (rijstmeel en startcultuur), suiker, zout, gedroogde gist, meelverbeteraar [tarwezetmeel (glutenvrij, max 2 mg gluten/100g), enzym (amylase)].

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:   
Energie 1430 kJ / 340 kcal
Vet 1 gram
 waarvan verzadigd vet <0,5 gram
Koolhydraten 77 gram
 waarvan suikers 4 gram
Vezels 4 gram
Eiwit 4 gram
Zout 1,6 gram

 



Gebruik
1. Giet de mix (450g) in een beslagkom.
2. Voeg water (400ml) toe.
3. Kneed het deeg ca. 5 minuten met een mixer met deeghaken.
4. Leg het deeg op een met (glutenvrij) meel bestrooide broodplank, bedek uw handen met meel en vorm een gelijkmatig brood zonder scheuren. Veeg overvloedig meel van het brood af.
5. Laat ca. 35 minuten rijzen onder een vochtige theedoek op een met bakpapier bedekte bakplaat.
6. Maak het brood iets vochtig en maak met een scherp mes een paar diagonale sneden in het brood.
7. Bak ca. 10 minuten onderin de oven op 250°C.
8. Verlaag daarna de temperatuur naar 200°C en bak nog 25 minuten.
9. Bevochtig de buitenkant van het brood direct als het uit de oven komt. Laat zonder theedoek op een rooster afkoelen.

Bewaren
Droog bewaren, niet boven normale kamertemperatuur, apart van producten met een sterke geur.

Fabrikant / Distributeur
Glutenvrijtotaal BV, Lijnbaan 8, 2352 CK Leiderdorp
Glutenvrij tarwezetmeel (max 2 mg gluten/100g), glutenvrije havervlokken 10%, magere MELKpoeder, geplet vlozaad, glutenvrij zuurdesempoeder (rijstmeel en startcultuur), suiker, zout, gedroogde gist, meelverbeteraar [tarwezetmeel (glutenvrij, max 2 mg gluten/100g), enzym (amylase)].
1. Giet de mix (450g) in een beslagkom. 2. Voeg water (400ml) toe. 3. Kneed het deeg ca. 5 minuten met een mixer met deeghaken. 4. Leg het deeg op een met (glutenvrij) meel bestrooide broodplank, bedek uw handen met meel en vorm een gelijkmatig brood zonder scheuren. Veeg overvloedig meel van het brood af. 5. Laat ca. 35 minuten rijzen onder een vochtige theedoek op een met bakpapier bedekte bakplaat. 6. Maak het brood iets vochtig en maak met een scherp mes een paar diagonale sneden in het brood. 7. Bak ca. 10 minuten onderin de oven op 250°C. 8. Verlaag daarna de temperatuur naar 200°C en bak nog 25 minuten. 9. Bevochtig de buitenkant van het brood direct als het uit de oven komt. Laat zonder theedoek op een rooster afkoelen.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overFinax Haverbroodmix 900 gram
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Finax Broodmix wit 900 gram 900 Gram Finax Broodmix wit
    655
    900 Gram
  2. image
    RUF Cakemix marmer 430 gram 430 Gram Een heerlijke glutenvrije cakemix marmer
    398
    430 Gram
  3. image
    Candy Tree Dropveters zout glutenvrij bio 100 gram 100 Gram Candy Tree dropveters zout glutenvrij
    225
    100 Gram
  4. image
    TerraSana Ramen bruine rijst bio 280 gram 280 Gram Terrasana Ramen bruine rijst bio
    599
    280 Gram
  5. image
    Schar Gnocchi 300 gram 300 Gram Dr Schar Gnocchi
    358
    300 Gram
  6. image
    Ma Vie Sans Mix voor pizzabodems glutenvrij bio 350 gram 350 Gram Ma Vie Sans Gluten Mix voor pizzabodem
    455
    350 Gram