Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 50 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 50 euro.

 

Productinformatie

Luuf Neusspray zeezout

LUUF Neusspray zeezout is een isotone zeezoutoplossing met zeezout en gezuiverd water. Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar als ondersteunende behandeling bij verkoudheid (snotteren en verstopte neus). LUUF Neusspray Zeezout is voor het bevochtigen van de neus, bijvoorbeeld bij droge lucht. Voor het reinigen van het neusslijmvlies bij verhoogde blootstelling aan stof, pollen of rook. Als ondersteunende behandeling bij verkoudheid (snotteren en verstopte neus). Het is een fijn spraysysteem zonder drijfgas om in de neus te verstuiven. LUUF Neusspray Zeezout bevat zuiver zeezout waarvan het zoutgehalte is aangepast aan het optimale niveau voor het menselijk lichaam (isotonisatie). LUUF Neusspray Zeezout wordt daardoor zeer goed verdragen. De slijmvliezen worden niet geïrriteerd. Waardevolle mineralen (magnesium, calcium) blijven behouden tijdens de behandeling van het zeewater.
Medisch hulpmiddel zonder conserveringsmiddelen en drijfgas

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar als ondersteunende behandeling bij verkoudheid (snotteren en verstopte neus). LUUF Neusspray Zeezout is voor het bevochtigen van de neus, bijvoorbeeld bij droge lucht. Voor het reinigen van het neusslijmvlies bij verhoogde blootstelling aan stof, pollen of rook. Als ondersteunende behandeling bij verkoudheid (snotteren en verstopte neus). Het is een fijn spraysysteem zonder drijfgas om in de neus te verstuiven.

Aanwijzingen voor gebruik
Dosering: Meerdere keren per dag naar behoefte 1-2 keer verstuiven in elk neusgat (1 verstuiving = 0,14ml). Toepassing: Verwijder de beschermdop. Pomp voor het eerste gebruik een paar keer tot de eerste verstuiving. Let op: lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door. De spray kan tot 12 maanden na de eerste toepassing worden gebruikt.

Contra-indicaties
Er zijn geen contra-indicaties bekend

Bestanddelen
Isotone zeezoutoplossing die zeezout en gezuiverd water bevat.

Waarschuwingen
Bij correct gebruik zijn er geen speciale waarschuwingen of voorzorgsmaatregelen nodig voor het gebruik van LUUF Neusspray Zeezout

Bijwerkingen
Er zijn geen bijwerkingen bekend

Bewaaradvies
De spray kan tot 12 maanden na de eerste toepassing worden gebruikt. Niet bewaren boven de 25 graden Celsius.

Overige informatie
Niet langer dan 30 dagen onafgebroken gebruiken
Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Fabrikant
OTC Medical BV
Dosering: Meerdere keren per dag naar behoefte 1-2 keer verstuiven in elk neusgat (1 verstuiving = 0,14ml). Toepassing: Verwijder de beschermdop. Pomp voor het eerste gebruik een paar keer tot de eerste verstuiving. Let op: lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door. De spray kan tot 12 maanden na de eerste toepassing worden gebruikt.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overLuuf Neusspray zeezout 20 milliliter
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
  Ginkel's Hand hygiene gel met pomp 1 liter 1 liter Met deze alcoholgel (70%) met verzorgende glycerine kunt u uw handen direct verzorgen, alsmede grondig en effectief reinigen zonder gebruik van stromend water.
  3222
  1 liter
 2. image
  Jacob Hooy Echinacea lipbalsem 1 stuks 1 stuks Lipbalm Echinacea met UV filter
  449
  1 stuks
 3. image
  Daro Droge hoest siroop 150 milliliter 150 ml Daro Droge hoest siroop geeft verlichting bij droge hoest en kriebelhoest. Beschermt de slijmvliezen in de mond- en keelholte beschermd tegen verdere irritatie en onderbreekt de hoestprikkel.
  1199
  150 ml
 4. image
  Luuf Neusspray zeezout 20 milliliter 20 ml Luuf Neusspray zeezout
  699
  20 ml
 5. image
 6. image
 7. image
  Strepfen Citroen & honing 16 zuigtabletten 16 zuigtabletten Strepfen Citroen en Honing 8,75 mg, zuigtabletten
  629
  16 zuigtabletten
 8. image
  Teva Xylometazoline 1mg spray 10 milliliter 10 ml Xylometazoline HCl Teva 1 mg/ml, neusspray, oplossing
  339
  10 ml